Tilbake fra Prestegarden

Tror retreaten “Om å følge sin lengsel” som Birte Løvåsen og jeg holdt i helgen gikk ganske greit. Deltagerne var i alle fall fornøyd, og selv fikk jeg også slappet godt av synes jeg! Rakk til og med en topptur 218 m over Prestegarden i dag:

20090419prestegarden

Tok også et panorama i lavere lende:

20090419prestegardenpano

Det blomstret ganske vilt og hemningsløst, og mye som lengtet etter vår og sommer. Her er en del av en påskelilje:

20090419lilje

Vet ikke helt hva dette er, men det ble jo et fint bilde:

20090419makro

Faktisk var det så varmt i dag at jeg lå rett ut på gresset nesten en time! Bading ble det ikke noe av – bare opp til skinnleggen. Smeltevannet i Audna holdt nok ikke mange gradene. 7 grader på hytta var rene tropevarmen i forhold… 🙂

Tok tog hjem, og gikk fra stasjonen i strålende sol. Med ytterjakka under lokket på sekken!

Vel hjemme ble det 3 klokketimer med stiv jobbing, men nå har jeg strøket mye på lista. Er en del igjen også, men tror jeg kommre i mål i morgen. Har en plan om å forlate byen kl 0600 med toget tir morgen!

Har også vært innom graven til min svigermor alle 4. Hun gikk jo bort i fjor, og ville vært 77 år i dag. Det var en fin stund! En bli ekstra takknemlig for livet i møtet med døden…

Starter dagen i Grimstad litt over 08 i morgen, så her gjelder det å finne senga i tide… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.