Om å følge sin lengsel

Da er jeg klar til avreise, og skal denne helgen være med å arrangere retreat på prestegarden.no.

Før i dag fikk jeg skrevet ned litt mer til foredraget i morgen, og tror det skal gå greit. Har også solgt litt padleguider i dag, og var to ganger på postkontoret. Best av alt: Jeg har fått meg en god times løpetur i finværet. Det gjorde usedvanlig godt, og jeg føler meg helt ny! 🙂

Tror det blir en spennende helg!

Dagens gullkorn:

«Definisjon på regn: Solstråler i flytende form!»

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.