Mer orging…

Startet dagen med å prøve og lande artikler i diverse blader. Noe går bra, men noe går også frem og tilbake… Håper å få det på plass før tirsdag. Da forlater jeg byen for en god stund, og skal blant annet innom her – Jomfruland fyr:

20090416jomfruland

I dag har jeg også skiftet dekk på bilen og gjort en del små ærend. Mens jeg ventet på at bilen skulle bli sommerklar hørte jeg ferdig “Havjungfrun” av Läckberg. Den var usedvanlig spennende! Før jeg dro sendte jeg en beskjed til diverse bokhandlere at det ble vanskelig å levere før i juni, og vips så hadde jeg 56 bestilte padleguider til utsendelse. Så det har jeg gjort litt i ettermiddag. Skulle også gjerne ha fått på plass foredraget til lørdag og onsdag, men får se hvordan kvelden utarter seg. I dag har jeg liksom forsvunnet fra det ene til det andre…

Høytrykket som har vært på vei har nå manifestert seg, og været er upåklagelig. Litt kaldt, men knallblå himmel. Regner med at ullstilongsen snart må av! 🙂

Kveld: Lagde pizza, og Ingunn og jeg fortærte middagen utendørs. Så ble det en rolig time, før jeg gikk i gang med foredraget. Avbrutt av sikling av ski ble det mer foredrag, og nå føler jeg at det tar litt form. Har i alle fall en slags gang på det… Skal prøve meg på en tidlig kveld i dag også – morgendagen blir lang er jeg redd.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.