Orging og fiksing

Tok en runde fra morgenen av, og fikk på plass en del av det jeg ikke rakk i påsken. Savner havet allerede:

20090415havet

Treffer jo mennesker underveis, og det er veldig koselig. Hadd en lang prat i elvegata, og da fikk jeg et skikkelig gullkorn: “Selv vrakverdien av deg er god nok!”

Dette var ikke sagt om meg, men utrolig godt sagt! Sier noe om egenverdien til enkeltmennesket som vi helt glemmer. Veldig dypøkologisk og religiøst.

Har et møte 11.15 – så nå må det lages te og smøres litt mat. Kjenner jeg er litt mør i kroppen etter i går, men det gjorde godt med litt skikkelig bæring igjen! 🙂

Tror det blir en ganske lang dag foran skjermen, men føler jeg er ganske godt i gang!

Møtet gikk greit, men så ble jeg rammet av en skikkelig uggen hodepine som slo meg rett i bakken. I 7-tida begynte det å skli over, og jeg er i gang med opplegget for retreaten til helgen. Tror kontrollen er sånn noenlund, men må jobbe litt med dette i morgen. Samtidig er jeg skikkelig sugen på en padletur. Jeg tar en tur til Gareth for å hente nøkkel i kveld, og så satser jeg på i alle fall en liten tur i morgen! Har litt tid til forberedelser på fredag også – tror ikke jeg drar bortover før fredag ettermiddag.

Kveld: Deilig og rolig kveldstur på sykkel! Begynner å klarne – digert H-trykk på vei inn. Først til Gareth, så til klubben og hjem. Fremdeles litt uggen i hodet, og satser på en tidlig kveld og lang natt. Låsen i klubben er gåen, men blir visstnok reppet i morgen. Håper det, så jeg kan få meg en liten luftetur på vannet…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.