Årets første morgenbad!

Var i vannet ved hytta både 1. april og i går kveld. Men, da var ikke hodet under. I dag tidlig ble det fullstendig dukkert, og dermed er badesesongen i gang! 🙂 Gradestokken viste 7 grader i vannet, og det var lett regn…. Herlig!

Har vært en skikkelig innedag på hytta med lydbok, bok og artikkelskriving. Har fått disponert litt til en fremføring 4. mai, og skal skrive en artikkel før jeg setter meg i bilen sydover igjen. Hadde egentlig tenkt til å dra i morgen, men da må jeg stå opp veldig tidlig. Skal være i Lillesand kl. 09, og da måtte jeg begynt her i 6-tida. Dermed blir det til at jeg rydder og forlater stedet i løpet av dagen.

Ganske fornøyd med dagene, og gleder meg allerede til jeg er tilbake. Tror det blir om ca halvannen uke.

Vel hjemme: Kjøreturen tok 2:12, og det er 6min raskere enn i fjor. De 6 minuttene har kostet mange millioner… Brukte 0,68 pr.mil på turen, og det er ny rekord! 🙂

Kveld: Har nå pakket ned 6 padleguider! Bestillingene har haglet inn siste to døgn, etter en hel ukes taushet… Får litt problemer med å serve utsendelser samtidig som jeg er i felt og bor på hytta, men finner vel ut av det. Kan i alle fall bli litt forsinkelser… Men, det får gå! Nå er det lesing på senga og en god natt søvn! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.