Mer påskepadling

I dag tok jeg først en treningstur med Rapier 20-kajakken. Det var like før jeg tippet i noen småbølger… Her må det trening til… Så dro jeg på jobbtur, og var blant annet innom krutthula ved Fjordglimt:

20090412hulelars

Det har vært usedvanlig grått og stille i dag, men ikke noe nedbør. Her er noen gråværsbilder fra Trosbyfjorden:

20090412bro

20090412graastille

Så fikk jeg altså endelig vært i krutthola fra kapertiden. Gikk først i land ved Sjøterrassen. Men, så traff jeg ei som visste hvor dette var, og så traff jeg nesten eksakt! Måtte spørre en gang til… Tror kanskje bildet holder for boka, men det er mulig jeg må bort med speilrefleksen og skikkelig blitzlys… Her er i alle fall stedet kruttet ble lagret:

20090412krutt

Ser for meg at jeg kan bruke en side i Telemarksguiden til denne hula og kapertiden. I Skutevikkilen er det jo også en skatt fra kapertiden som ikke er funnet enda. Ser for meg at en litt generell artikkel om kapertiden med disse to “ankrene” må kunne ha sin plass!

Vel tilbake på hytta ble det nok en god middag. Har fyrt godt opp i peisen, og ser for meg at det blir litt lesing før jeg tar kvelden. Sover mye, og jeg tror det gjør meg godt. Er jo også en del i aktivitet. Har nok padlet 3-4 timer begge disse dagene, og kjenner at formen er pr. oppadgående. Blir en del lange padledager snart…. Gleder meg!!!

I morgen er det meldt regn, men det er jo ingen hindring for litt padling. Tror jeg skal prøve å gjøre unna litt på datamaskinen da. Har enda igjen artikkelen til tidsskriftet “UTE”, og må prøve å få den ned på tastaturet. Så er jeg ferdig med alle artiklene til diverse blader. Får sende bildene til uka!

Har hatt veldig mange baller i lufta i det siste, men kjenner at de er i ferd med å lande litt nå. Det er veldig deilig! Har en del ansvar på en retreat neste helg, og et møte i padleforbundet + et foredrag på en stillhetskonferanse i uka etter. Så kan jeg gå 110% inn for “Padleguide for Telemark”. Føler egentlig at jeg allerede er godt i gang, men det blir godt å få noen lengre turer i felt. Det må også bli litt grønnere, slik at jeg kan få tatt noen innbydende bilder!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.