Til lading

Fant ut at det ble en del logistikk til hytta i forbindelse med Telemarksjobbingen, og slo dette sammen med litt oppladning til jobben begynner. Jammen fikk jeg ikke en liten padletur i ettermiddag også:

20090331menai

Pakket resten i dag tidlig, men klarte ikke å finne GPSen. Husker jeg hadde den på kurset med KOT, men etterpå er alt svart. Får lete videre mot slutten av uka. GPS må jeg jo ha skal det bli noen bok…

Ingunn hjalp meg opp på taket med den innpakkede Boreal Design Saguenay. Den er helt ny, og vil blir brukt i feltarbeidet. Var også nedom klubben for å ta med Valley Rapier 20. Den skal jeg bruke til trening. Har også tatt med ei wingåre, så dette blir spennende.

Vel fremme bar jeg bort alt unntatt kajakkene. Var 20-30 cm snø på jordet, så det var litt lenger å gå enn vanlig. Etter å ha ryddet litt tok jeg halvannen time på øret. Skal prøve å «fylle» opp litt på søvnkontoen disse dagene.

Solen skinte, men det blåste ganske kraftig. Likevel tok jeg en tur. Deilig å kjenne vann under kjølen igjen. Brukte den nye Rockpool Menai 18, og den skal også få være med ut i felt denne våren. La teltet ned foran, og det virker som om det er solid med plass i denne kajakken også. Blir veldig gøy å pakke de for felt etterhvert.

Det er mer is her enn jeg trodde, så det ble ikke noe padling rundt Kjønnøya. Isen ligger fremdeles i mye av Trosbyfjorden, så jeg kom ikke rundt. Men, jeg kom til Hafsund. Ikke at det hjalp noe større – vannet var nemlig ikke slått på. Dermed går det i juice… Får se om jeg kan få tak i litt vann et sted i morgen. Det er en brønn her, men er litt usikker på den nå i «smeltetida».

Etter kajakkturen var det tid for litt praktisk arbeid, så da tømte jeg doen. Så er den klar til bruk – faktisk er den allerede innviet. Spiste en deilig middag, og fyrte opp peisen. Planen er å komme godt i gang med 4-5 artikler til diverse tidsskrifter disse dagene, og så få padlet litt for treningens/kosens skyld. Har tenkt litt på fordelingen av stoffet i de forskjellige bladene, og tror jeg har funnet frem til en god miks. Blir spennende! Før foreslo jeg artikler for blader og tidsskrifter, nå kommer de til meg…

Hørte ferdig lydboka av Livsfilosofi på vei hit i dag. Spesielt å høre Arne sin stemme igjen. Boka kom i 1996, og er det mest solgte boka på Universitetsforlaget noensinne. Her er det veldig mye bra, og den anbefales! På senga har jeg tatt med meg Couplands «Hey Nostradamus». Den er også spennende. Gjorde ferdig JPod på Beitostølen, og det var en ganske spesiell bok. Coupland ligner litt på Erlend Loe. Han er hysterisk morsom, men så er det flere lag med alvor… Nærmer meg også slutten på boka som tar for seg historien bak lengdegraden. En kan vel si at jeg har et ganske bredt nedslagsfelt i litteraturens verden… 🙂

Da er klokka snart 21, og det betyr leggetid. Satser på en lang natt – her er ro og fred!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.