Det snør, det snør. Tiddelibum!

Det har snødd noen få centimeter i natt, og det fortsatte hele dagen. Vi lar oss ikke stoppe av litt snøvær, og la ut på nok en 10 kilometersrunde. Vi ble stoppet av Anette som serverte sjokolade, og hun tok også et bilde av oss:

20090327utpaatur

Hovedhensikten med dagens tur var å kjenne på glien i nysnø. Akkurat som antatt var den ganske dårlig. Dermed ble det mye diagonal, og ikke så mange dobbelttak i dag. Men, en herlig tur i snø og føyke! Da vi kom hjem var det rett på yr.no for å sjekke meteorogrammet, og siste varsel tyder på at snøen skal gi seg i løpet av natt til lørdag. Dermed blir det opphold på selve Ridderrennet, og det passer oss bra! Men, ting er jo usikre når det kommer til vær!

Da vi kom ned på stadioen var det nesten så vi fikk sol på oss – slik så det ut da:

20090327sol

Selv om vi ikke opplevde noe direkte sol, så var humøret på topp! Her er det John som later som om det er sole-vær i dag også:

20090327john

Det var mest for bildet sin skyld, for det ble ingen soling. Vi dro i stedet rett opp til hotellet, og tok en halvtime på 70 grader i badstuen. Det gjorde forrykende godt, og lunsjen smakte svært godt etterpå!

Kveld: Ettermiddagen ble ganske så rolig. Litt rusling på Beitostølen, avislesning og litt webting. A-magasinet og Aftenposten på fredag er veldig bra saker, og jeg lurer på å skrive inn litt derfra i morgen. Men, må prøve å få en lang og rolig natt. Det kan bli en hard økt i morgen. Vi skal gå drøye 20 kilometer på ski i morgen, og hardeste konkurrent i klassen starter et halvt minutt foran.

Middagen besto av spareribs blant annet, og det var jo ikke så dumt…

Litt kultur på kvelden, og så tidlig i seng!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.