Sekundstrid på 10 kilometer

På dagens 10 kilometer ble det en spennende sekundstrid fra start til mål. I finværet klarte John til slutt å dra seieren i land, men Ron McIvor fra Canada knivet med han gjennom hele løypa. Her er begge to fotografert etter målpassering, og det er ingenting å si på humøret:

20090326vinnerne

NB: Oppdatert kl 22.00 torsdag kveld!

Været var som sagt herlig fra morgenen i dag også, og vi hadde en fin snau time foran løpet nede på stadioen. Her er det Per Anders som går igjennom strategien med John:

20090326foerstart

Ivar Viken i klassen over (70+) slo John i år også. Men, ikke så mye som i fjor. Det blir spennende å se hvordan det blir på lørdag. Da er løypa hardere, og dobbelt så lang! Vi har allerede begynt å studere løypa grundigere, og brukte en halv time på de to første kilometrene i ettermiddag. Etter å ha snakket/gått gjennom den delen, så gikk vi resten helt rolig. Været var nå mer skyet, men forholdene veldig gode. Merkelig nok var vi de eneste i sporet, men hva gjør vel det? Her er John fotografert ved 8 km, og Bitihorn kan såvidt skimtes under skyene (ikke toppen):

20090326bitihornjohn8

Etterpå bar det rett i badstua, og det gjorde godt! Middagen i dag var heller ikke å forakte. Rene julestemningen, med pinnekjøtt og greier!!! Til dessert var det bjørnebær og sjokolademousse…

Det var selvfølgelig premiesermoni i dag også, og vi var der! Det var også moroklumpene fra NHH, og her er ett bilde av dem:

20090326nhh

Garden har også kommet, og her er de i gang:

20090326garden

Så var det klart for medaljeutdeling, og John mottok sin gullmedalje nr. 2 denne uken. Her er han alene på podiet, og Ine Wigernes kan skimtes i bakgrunnen. Hun var kveldens konferansier:

20090326alene

Vidar, som jeg ble kjent med på BHSS i januar i fjor, fikk også medalje. Her er han lengst til venstre i bildet:

20090326vidar

Så ble hele sermonien avsluttet av garden nok en gang, og her er ett bilde fra da de kom marsjerende inn igjen. Ganske kul effekt med fart i bildet, og så tallene på pallen helt i ro…

20090326garden2

I morgen er det hviledag, så da skal vi neppe gå mer enn 30 km i alle fall… 🙂 Ser ut som det blir mye snøvær i natt og i morgen, så det er mulig det blir mest hviling. Hvis det blir snøvær på selveste ridderrennet kan det bli en hard økt. Men, vi holder alle muligheter for godvær åpne. Det har jo startet usedvanlig bra dette…

Men, nå er det absolutt på tide å få seg en god natts søvn. Forrige natt ble litt kort… Vi takker for hilsener og meldinger!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Sekundstrid på 10 kilometer

 1. Inger Johanne Sandell sier:

  Gratulerer John!
  Tenk du fikk en konkurranse..det var jo kjempebra du klarte det! Er stolt av deg John!
  Inger..

 2. Liv Nuland sier:

  Vi bøyer oss i støvet! GRATULERER !!
  Hilsen Tolketjenesten (Astri, Tove og Liv)

 3. Tove sier:

  Gratulerer! Dere er jammen gode!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.