Fantastisk start på Ridderuka!

Knallblå himmel, null vind, et par minus og blå extra under skiene. Vi gikk 20 km før lunsj, og har det helt kjempe!!! Her er en mann i godt humør:

20090323john

Vi hadde nemlig ikke noen særlig grunn til å henge med leppa. Sola varmet!

20090323sol

Og her er John med Bitihorn i bakgrunnen:

20090323john2

Selv om vi er her for å gå masse på ski, så tok vi oss tid til en liten fotosession nå og da. Her er Per Anders og John i sporet:

20090323duo

Etter en veldig god lunsj klinket vi til med en 2 kilometer (målt til 1550m) og 5 blinker! Så var det ikke lenger kø, og John klinket til med 5 blinker til. Første serien tok jeg opp på video, og den andre tok jeg stillbilder av. Her er han i dyp konsentrasjon:

20090323skyting

Så gir det som sagt uttelling også:

20090323blinker

Etterpå gikk vi en 5 kilometer, og den målte vi til 4580m. Som dere skjønner har jeg tatt på klokka med GPS, og jeg tenkte å ha på den i morgen også. Så vi kan få tegnet løypa av helt nøyaktig. Det er første gangen denne fjelløypa blir gått i Ridderuka. I alle fall så lenge jeg har vært med.

Jeg har klart å glemme laderen til klokka, men tror i alle fall at den holder i morgen.

I ettermiddag har vi tatt badstu, og det gjør godt. Selv om kroppene kjennes helt greie. Vi lar skiene stå – det er meldt 9 minus i natt, og vi har gått på blå extra i hele dag. Dermed satser vi på knallski i morgen også. Må vel ta en runde med glider, men tror ikke det haster før torsdag (10km) og/eller lørdag (20km).

Vi pakker nok sekkene også – slik at vi har alt stæsjet klart. John må ha 3 kg på ryggen, mens vi andre har ikke noen slike krav. Likevel har jeg med meg førstehjelpsutstyr og en vattert Jervenduk. Dermed har jeg med en solidartietssekk! 🙂

Formen og humøret er på topp hos alle tre, selv med 27 kilometer i beina etter første dagen! Vi gleder oss til morgendagen, og håper på mest mulig sol. Er et lavtrykk på vei inn, men vi håper at det kommer treeeeegt. Skal bli litt kaldere i morgen, men gløtt av sol!

Da er det en liten strekk før middag! Vi gleder oss – middagene her på hotellet er helt himmelske…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fantastisk start på Ridderuka!

  1. Tove sier:

    Hei paa dere! Det saa utrolig deilig ut, vi haaper vi faar like fine forhold naar vi drar til fjells paa onsdag:) Blir spennende aa hoere om fjellturen i morgen, lykke til med det. Kjempefine bilder forresten!!
    Klem fra Tove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.