På plass på Beitostølen

Alt har gått etter programmet så langt, og vi kom avgårde kl 09 fra Kristiansand. Ankom Beitostølen ca 1620 etter bare to korte stopp.

I år har vi fått rom nummer 232, og det er en etasje ned fra i fjor. Rommet vender også andre veien, men det har ingen praktisk betydning. Bare litt dårligere utsikt. SAS hotellet her på Beitostølen ligger stille til uansett.

Dette blogg-inllegget skrives på den gamle bærbare til Ingunn, som nå ser ut til å ha fått nytt liv! Derfor kan jeg for første gang blogge bærbart fra en Mac! 🙂

Maten serveres kl 18.30, og vi gleder oss til mye god mat! Særlig har de noen chilimarinerte kongereker som er helt fantastisk gode!

Nå skal vi se litt på informasjon om hva som skjer i løpet av uka. Nytt av året er et fjelløp på tirsdag på hele 23 kilometer. Her er det fellesstart og ca 40 startende. Det blir spennende. Antagelig får vi ikke gått igjennom denne løypa på forhånd. Men, det blir vel kanskje mer et turløp enn bånn pinne. Vi får se hvordan ting utvikler seg!

Da tror jeg at det blir smøring av ski før middag. Det er greit for alt som er gjort!

Vi setter pris på hilsener – så det er bare å fyre løs hvis du tilfeldigvis eller ikke tilfeldigvis er innom! Formen er i alle fall god hos oss alle tre, og vi ser frem til en uke med masse skigåing!

Kveld: Skiene er ferdig preppet for morgendagen. Sol er fikset i alle fall mandag og tirsdag, og middagen var fortreffelig som vanlig. Har allerede sett igjen mange koselige mennesker – fra inn- og utland!

Avsluttet dagen i badekaret med DN Lørdag. De har en del bra feature, selv om jeg jo blir litt betenkt etter den dommen de fikk på seg her…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til På plass på Beitostølen

  1. Harald V. sier:

    Vi følger dere med spenning!!! Lykke til og nyt nok en uke på Beitostølen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.