Enda en kajakktur

Det ble veeeeldig mye på lista fra morgenen av, men etter lunsj rev jeg meg løs. Ut i finværet! Utrolig stille og flott:

20090321stille

Ikke alle hadde fått øynene opp for at det er fint på havet om dagen:

20090321vaar

Padlet rundt Andøya ++, og var ute i over 2 timer. Gjorde utrolig godt! Så ble det pizza og pakking til Beitostølen. Drar oppover i morgen tidlig, og blir borte en uke. Gleder meg veldig, og det er meldt under null og litt snø i ny og ne. Det skulle borge for fine dager!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.