Endelig en kajakktur igjen!

I dag hadde jeg stort sett satt av dagen til padling, og padling ble det… Her har jeg satt meg i kajakken i Nodeviga, og er klar for å brøyte meg gjennom et tynt islag:

20090320start

Været var helt greit:

20090320sol

Jeg hadde tenkt meg rundt Andøya, men ble stoppet av is. Istedet gikk jeg rundt Bredalsholmen, og tok noen bilder av Gamle Oksøy og Sørlandet. Her er akterstevnen på den mektige seilskuta:

20090320sorlandet

Så var jeg i et møte, og der halt jeg i land en ganske stor salgskontrakt på kajakk- og friluftslivsutstyr. Nå blir det bestillinger her… Etterpå var det meningen å ta enda en tur, men det ble litt komplisert. Men, i stedet traff jeg Trond, og han lånte Labradoren rundt Odderøya. Etterpå fikk han prøve Rapieren, og var enig i at det var en slank sak:

20090620trond

På ettermiddagen hentet jeg mat til Korsvei, og nå lader jeg opp til å holde en liten innledning om “Å leve etter en regel”. Jeg prøver det, selv om det ikke alltid er like lett… Håper det går bra! Har vært en lang uke dette…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Endelig en kajakktur igjen!

  1. Været var “greit”,ja… og over flystripene er himmelen alltid blå;-)
    Har du hørt om chemtrails? Ikke en teori jeg kan gå god for, men bilde nummer to kunne sannelig vært brukt til å illustrere det temaet. Trodde først bildeteksten var ironisk ment, men det var den vel ikke…Forøvrig fin blog du har.

  2. Lars sier:

    Takk for hilsen og hyggelig tilbakemelding!
    Ja, de flystripene er til tider til forergrelse, samtidig som de noen ganger gir fine linjer i motivene. Det er nok også riktig at dette er fra fly, for bildene er jo tatt ganske nær Kjevik…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.