To foredrag på en dag…

Begynte dagen med foredrag om “Gabriel Scott sett fra kajakk” på Vågsbygd eldresenter, og det har jeg jo holdt 2-3 ganger før. I kveld var det klart for foredrag om Telemarkskanalen i kajakklubbens lokaler, og her er ett av bildene:

20090319telemark

Været er helt fantastisk om dagen, og det er en pine å være innendørs. I morgen SKAL jeg ut på tur! Drar ut rett etter frokost, og har ett lunsjmøte midt på dagen. Så skal jeg padle litt til før det blir litt praktisk i forbindelse med Korsvei i morgen kveld. Der skal jeg også holde en liten innledning, og den får jeg planlegge litt sånn innimellom. Tror jeg har ganske klart for meg hva som skal sies.

Ellers har min bestemor blitt 93 år i dag, og jeg ringte for å gratulere!

Selv synes jeg jo 40 var en milepæl, selv om jeg ikke merker så mye til det.

Det har vært en hektisk uke så langt, men synes at jeg henger med ganske greit. Tror jeg skal komme greit i land med det meste av det jeg hadde tenkt før jeg setter meg i bilen på vei mot Beitostølen på søndag. Neste uke er det nemlig Ridderrennet, og jeg gleder meg! 🙂

Nå skal jeg ha meg en god og lang natts søvn! (22.14)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.