GPS-dag

Hele dagen har stort sett gått med til å lage et undervisningsopplegg til i morgen om GPS. Skal ha 3 timer med en gjeng fra KOT i morgen kveld.

Må nok fortsette litt i morgen også, da jeg ikke er helt i havn. Skal ta med meg GPSen ned i byen nå, og ta et wp i “terrenget”, slik at det er mulig å ha en uteøvelse også! Tror det kan bli en spennende kveld, men det er krevende når alle kommer med hver sin type GPS – og alle tror at jeg kan alle modeller…

Senere i kveld skal Ingunn og jeg på “Menn som hater kvinner“. Det er filmatiseringena av første bind av Stieg Larssons triologi. Gleder meg vilt og hemningsløst!

Dagen derpå: Forventningene til filmen ble i høyeste grad innfridd. I mine øyne er figuren Lisbeth helt genial. Mer genial enn Hamilton! Gleder meg allerede til de neste to filmene, og kanskje enda mer til DVDen. Tror hver film på DVD blir ca 4 timer – så det blir tolv timer tilssammen. Filmen i går var 2:32. Her blir det mye moro! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til GPS-dag

  1. MArianne sier:

    Fy søren vi er grønne og gule av misunnelse; vi vil ha Lisbeth salander!!! Vi vil ha Lisbeth salander, vi vil ha…..

  2. Lars sier:

    Dere har GOD grunn til å være misunnelige. Filmen er nesten verdt en Norgestur i seg selv….
    Men, ser for meg at den spres videre. Den går i alle fall så det suser i norden… Begge de andre bøkene slippes også på film i løpet av året – sammen med DVD. DVD-filmene er nesten dobbelt så lange som kinofilmen, så her er det mye moro å se frem til!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.