Tilbake fra tur!

Vi kom hjem rett over midnatt, etter drøye 14 dager på bryllupsreise – del II! 😉 Minnene er mange, og her er et selvportrett fra jernbanestasjonen i Monaco:

20090316selvportrett

Siste: Her er et galleri med 120 bilder fra turen!!!

Monaco var forøvrig ganske ramme saker… Ufattelig rikdom. Vi så en salgsannonse for en leilighet på 200 kvm til den nette sum av ca 160mill… Dyre bilmerker og helt vanvittige yachter var det også en del av… Før vi dro fikk jeg en tekstmelding fra ei venninne som var i Gambia. Der var det litt andre forhold på landsbygda…

Vi hadde en fin dag i Monaco, og her er et panorama:

20090316monaco

Originalen er ca 10.550 pixler bred… Dette var nok det beste panoramaet jeg tok på turen, men det ble ca 10 stk totalt. Har tatt bilder av veldig mye forskjellig, og lastet inn nesten 700 stk i maskinen i dag tidlig. Skal prøve å få laget litt forskjellige gallerier etterhvert.

Her er et søtt dikt på en café i Kolding:

20090316dikt

Det ramlet inn ca 250 e-poster i dag tidlig, og bestillinger på ca 15 padleguider. Går i gang med dem nå ved lunsjtider, og satser på å få dem i posten i ettermiddag! Veldig gøy at boka fortsatt går unna. Underveis på bryllupsreise fikk jeg også vite at finansieringen av Telemarksguiden nå begynner å ta form. Det er også veldig moro, og jeg gleder meg hemningsløst til å ta fatt på feltarbeidet etter påske. Kanskje også litt før påske…

I ettermiddag skal jeg vise litt bilder i Bymisjonens lokaler, ellers blir det mest bortpakking, utsendelse, vasking osv..

Kveld: Innspillet i Bymisjonen ble bra tror jeg, og nå blir det kajakkpadling der også! Etterpå var jeg innom Harald, og vi hadde en fin prat. Utrolig som ting samler seg opp på 14 dager! 🙂 Nå blir det en tidlig kveld, bare jeg har fått ut bildene på FB og Flickr også! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Tilbake fra tur!

 1. John Sandell sier:

  Hei Lars.

  Velkommen hjem til Kr.sand.
  Dere har hatt sikkert en flott tur, etter jeg har lest bloggen din.
  Vi taster. Ha en go dag.
  Mvh John

 2. Eivind M. sier:

  Velkommen hjem! Og for et virkelig fint, lite dikt! Gleder meg til å se resten av bildene også 🙂

  Rakk ikke redigere og legge ut mine bilder i natt, enda jeg ikke var i seng før 01:30. Håper å få de ut idag 🙂

 3. Lars sier:

  Tusen takk folkens!
  Det er godt å være tilbake også – selv om vi hadde det fantastisk!
  Har plukket ut 120 bilder nå, og skal prøve å få de ut på nett i løpet av dagen. Må først prioritere å sende ut padleguider. Er litt på etterskudd kan man si, men nå har jeg kommet fram til 5. mars…. 😉

 4. Birger sier:

  Velkommen hjem……ser ut som dere har hatt litt av en tur ja, sikkert godt å komme hjem og slappe av litt 🙂 Tid til lunsj på onsdag?

 5. Lars sier:

  Onsdagen er dessverre litt presset, og skal holde foredrag i lunsjen på et eldresenter i vågsbygd på torsdag. Skal jeg ta en tur etter det? Eller fredag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.