Studiedøgn i Nederland

Vi ankom Nederland paa ettermiddagen mandag kveld, og i hele dag har vi “gjort” Groningen!

Vi bor hos et veldig hyggelig vennepar, og har faatt spesialomvisning i byen. Jeg har tatt over 100 bilder – mest av forskjellige sykkellosninger. Dette er Europas sykkelby. Vi startet dagen med et besok hos noen entusiaster som lagde liggesykler. Det var veldig inspirerende. De vi bor hos har ogsaa en, saa baade Ingunn og jeg har fatt prove oss. Oppmuntrende nok var det enklere enn fryktet!

Paa ettermiddagen har vi besokt et vanvittig digert klatresenter, med en 35m hoy vegg utendors. Vi provde ikke denne, men holdt oss innendors da det var lett yr. Her fikk vi passe paaskrevet, og fransk grad 5c/6a ble bestenotering.

Sykkel har vi brukt i hele dag, og det er helt fantastisk at det tar 20 min med buss, og like mye med sykkel til sentrum. Her er det VIRKELIG lagt til rette for sykling! Oystein Holvik i Kristiansand har faatt en hilsen herfra, og skal faa bilder naar vi er tilbake. Kristiansand har MYE aa laere…

Vi avsluttet besoket her med en utsokt middag, og skal naa ha en kort natt foer vi tar fatt paa turen til Grenoble. Det blir tog fra 06.04 til 16.29 i morgen. Saa er det buss videre til La Grave (omtrent en time). Vi er veldig fornoyd med starten paa bryllupsreisen, og satser på en like kul fortsettelse! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Studiedøgn i Nederland

  1. Eivind M. sier:

    Kult med oppdateringer underveis! Fortsatt god tur 🙂

  2. Harald V. sier:

    Takk for SMS og oppdateringer i bloggen.
    Ønsker dere en fortsatt flott tur – misunner dere togreisen idag (04.03), må ha vært litt av en opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.