Klar til avgang!

Da har vi pakket, og gjort ting ferdig! Dermed er vi klar for interRail nedover i Europa!

Planlagt reiserute: Til Danmark i ettermiddag, og videre med tok til Ålborg. I morgen tidlig satser vi på en grytidlig start med lyntog, og skal til Groningen via Hamburg. Er fremme 16.35, og har da hele kvelden der. Hele tirsdagen har vi også planlagt der, med litt studier av sykkelstier og sånn. Groningen er kjent som «Sykkelbyen i Europa». Onsdag morgen er det klar for nok en grytidlig start, og da går toget via Amsterdam og Paris ned til Lyon og Grenoble. Her får vi kjørt noen vanvittig raske tog, og jeg gleder meg veldig til den dagen! Så er det buss til La Grave. Her skal vi stå på ski frem til søndag ettermiddag, før vi igjen tar toget sydover. Da er det Provence, Nice mm som står på programmet. Men, her har vi ikke lagt så mye planer. Derimot har vi kjøpt billetter hjemover igjen fra Provence. Det blir 24t maraton, der vi starter med nattoget natt til lørdag, og ankommer Kolding sent lørdag kveld. Etter en rolig morgen beveger vi oss videre nordover til Hirtshals og og tar kveldsbåten hjem til Kristiansand!

Jeg gleder meg veldig, selv om jeg sikkert vil savne kajakken fra tid til annen! 😉

Har sikkert tilgang på web og e-post underveis, men det blir ikke noen prioritert oppgave verken å lese e-post eller oppdatere blogg. Men, satser på å ta en del bilder. Tviler likevel på at de kommer her før 3. uke i mars…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Klar til avgang!

 1. Helga sier:

  God tur!! Det kommer til å bli fantastisk, det er jeg helt sikker på.

 2. Bent Olsen sier:

  God tur Lars, vi snakkes når du er tilbake. Har kjøpt meg tørrdrakt nå, så da nærmer jeg meg å være klar for padling.

  Mvh Bent

 3. Eivind M. sier:

  Virkelig, virkelig god tur til dere begge! 🙂

 4. Lars sier:

  Tusen takk forlkens – vi storkoser oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.