Rydding etter 40-årskalas

Da er det på tide å pakke vett etter festen i januar. Feiringen av 40-årsdagen vil jeg huske lenge, og her ligger noen minner:

200902208oppsummering

Prøvde jo å ønske meg at folk kunne gi til noen som trengte det bedre enn meg, og dette gikk ganske bra. Selv om det også var litt sivil ulydighet her og der… 🙂 Her er formål som ble tilgodesett denne kvelden:

Det er jo et ganske spredt spekter med ting som ble tilgodesett, og det er jeg veldig takknemlig for! Fikk også noe kontanter, og skal fylle enda mer på hos Kvekerhjelpen etterhvert.

Jeg satte også veldig pris på de andre gavene, selv om gavene over betydde noe spesielt. I går var vi på Luihn og spiste fantastisk mat på et gavekort fra bursdagen! Dette med å ønske seg til ting andre er noe jeg må følge opp i andre anledninger også, for eksempel når jeg holder foredrag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.