Endelig…

I dag var det endelig klart for litt vann under kjølen. Tiden strekker ikke til om dagen, og vi kombinerte padling med filming. Dermed ble det ikke lange turen, men vi hadde fine forhold:

20090227kajakk

Tok noen produktbilder underveis også:

20090227harald

20090227lars

20090227lars2

20090227kajakker

Det var fremdeles litt is igjen her og der, og det synes jeg er fantastisk fotogent… Dette bildet er manipulert hardt – men er det ikke fint???

20090227kunst

Vi lastet over 39 klipp etter turen, og flere av dem var fine. Denne gangen hadde vi også med to klipp om ullhansker, og de satte vi kjapt sammen for web. Dermed er “Min tredje padlefilm” en realitet! 😉

På vei til redigeringsrommet kjøpte jeg med meg en Håg Capisco. Fikk den av mine foreldre til min 40-årsdag, og levering er i løpet av mars. Det blir stilig! Var også innom hos Bånsull i Kristiansand, og hamstret mer ull! Der fikk jeg også fikset litt på vottene, så nå er de enda mer anvendelige!

Vel hjemme ventet 15-20 e-poster, og jeg rakk akkurat en dusj før vi dro til Luihn. En av byens bedre spisesteder. Alle 4 fikk en bedre middag og dessert. Utrolig deilig mat, og en voksen regning… Men, jeg hadde fått et gavekort til bursdagen, så minus dette ble det ganske vanlig.

Blir nok ikke en enormt effektiv og aktiv kveld, men litt avslapning i ny og ne kan jo ikke skade… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Endelig…

  1. Harald V. sier:

    Kjempebra at du fikk bestilt stolen fra oss før dere reiser på bryllupsreise.
    Forøvrig er vi 100% enige i dine kommentarer omkring Siv Jensen i gårsdagens blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.