Min andre padlevideo

I dag har vi hatt en workshop til, og her er resultatet:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Padling. Bokmerk permalenken.

3 svar til Min andre padlevideo

  1. Tilbaketråkk: homo ludens » Blog Archive » Aktiv dag - ingen padling

  2. Helge sier:

    Dette ser lovende ut Lars. Bra kvalitet. Når kan vi forvente oss den første helaftens DVD.

  3. Lars sier:

    hehe – det blir nok ikke på en stund. Skal ut en liten tur i dag også… Satser på å bruke 2009 til å fange en del råmateriale, og finne ut av kameravinkler og sånn. Så får jeg bruke høsten/vinteren til redigering og publisering. Dette er et langt lerret å bleke, men nå er jeg i alle fall i gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.