Aktiv dag – ingen padling

Dette har vært en lang dag, men fremdeles ingen padling. Savner stunder som denne:

20090226kajakk

Fikk unna en hel masse fra morgenen av, og nå er nesten TODO-listen tom! 🙂 Det betyr at jeg kan være med på bryllupsreise! 😉

Så fikk jeg besøk kl 10-13, og dro så rett videre til Harald for videoredigering. Nå begynner vi å få litt snøring på tingene, og resultatet fra dagens workshop ble “http://www.homoludens.no/2009/02/26/min-andre-padlevideo/”. Jeg kan absolutt se forskjell fra første til andre. Her er det jo ingen dialog, men behøver en alltid å si noe?

Etterpå ble det pannekakesteking og utsendelse av to padleguider. Har også ordnet med litt andre web-greier for prestegarden.no (de får nye sider i disse dager). Deretter syklet jeg ned på Klimahuset. Her var det foredrag om “Det gode liv“, og slike titler er jo alltid spennende. I dag var det en økobonde fra Rogaland som snakket.

Vel hjemme igjen kom jeg ajour med e-poster, og gleder meg til en padletur i morgen tidlig. Tar med både video og kamera, så i morgen kan jeg nesten love at det blir “ekte” bilder fra samme dag! 🙂 Regner med det blir siste padleturen før vi drar avgårde, og jeg tror det er den andre i februar. Skremmende… Satser på at ting tar seg opp veldig rundt påsketider… Nå blir det mye reising fremover…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.