Rydding, løping og møter…

Det er en del som skal på plass før bryllupsreisen, men jeg krysser av mer og mer fra listen….

I går fikk jeg unna ganske mye rydding før lunsj. Lunsjen ble inntatt på UiA (i Korsvei-regi), og jeg ble til og med spandert på! Deretter bar det rett på Spicheren for å løpe med John. Vi løpte runden i Jegersberg, og det var til tider med snø opptil midt på leggen. “God trening”, sa John. Og det var det jo! 🙂 Vi brukte 75 minutter på de drøye 9 km, og i alle fall jeg kjente det godt i beina ettterpå. Så var det noen ærender i byen, før jeg fortsatte ryddingen ut kvelden… Innimellom ryddingen satt jeg nok over en time i telefon. Jobber med å få fylt opp stillingene i KKK der jeg sitter i valgkomiteen. Nå er det bare et par plasser igjen, og regner med å komme i havn før uken er omme.

I dag har jeg fått strøket enda en ting fra TODO-listen. Har nemlig skrevet bokanmelelse av “Ørkenvind – arven fra ørkenens fedre og mødre” av Harald Olsen. Den er nå publisert, og link distribuert.

Nå skal jeg ned i byen for å studere litt sammen med Harald. Litt levering av utstyr i klubbens lokaler står også på programmet, samt se på ny kontorstol. Så blir det mer rydding og sånn utover kvelden. Tror dette skal gå veien! 🙂 Jeg har jo veldig lyst til å være med på bryllupsreisen til søndag! 🙂

Kveld: Studeringen resulterte i en ny video her i bloggen. Kontorstolen var dyrere enn antatt, og legges på is inntil videre. Det er ikke så mye jeg skal sitte fremover uansett. Det blir verre til høsten… Hyllene på arbeidsrommet er nå ryddige, og det er lenge siden sist… Jeg har også fått strykt ut enda mer på TODO-listen, så nå begynner det nesten å bli moro. Tror jeg skal komme i havn til helgen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.