Skitur og lesing

Vi startet dagen ganske tidlig, og var på plass i Drivenesheia kl 09. Det angret vi ikke på. Været og forholdene ellers var utrolig bra! Her er Ingunn i siget:

20090222ski

Da vi startet var det bare is, men mot slutten ble det mer og mer slush (og dårligere gli/feste). Er veldig usikker på forholdene i morgen – i forhold til treningstur med John. Været skal bli ganske likt. Har et møte fra 11.30, så det må enten bli fra morgenen eller ettermiddagen.

Etter lunsj har det blitt mye lesing, og jeg er nå ferdig med “To planker og en lidenskap“. Denne boka fikk jeg av Morten til 40-årsdagen min, og det har vært et lærerikt bekjentskap!

Har bakt i dag også, og et foccacia-brød er snart ferdig. Så blir det salat og greier.

Planen er å få med seg noen svømmetak og et boblebad før Tomas-messen i Oddernes kirke kl 20. Vi får se – er ganske segen i kroppen…

Kveld: Ble ikke svømming og boblebad. Brukte den tiden til å scanne gamle artikler fra Fædrelandsvennens “God Tid” som kom ut rundt årtusenskiftet. Der hadde jeg en fast spalte som het “NettVerket”. Denne legger jeg ut i morgen tenker jeg – det ble en del artikler. De var om IT, stort sett, og det er spennende å lese hva jeg tenkte for nesten 10 år siden…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Skitur og lesing

 1. Bent Olsen sier:

  Hei Lars, deilig å se litt bilder og tekst som har med snø og vinter å gjøre. Sitter i Florida og er passe lei nå! Gleder meg til å komme hjem nå. Hjemme torsdag ettermiddag. Håper det kan bli en kajakktur eller to på oss etter hvert. Prøver å legge ut en link til bloggen din fra bloggen min hvis det er greit for deg? Du får si i fra hvis ikke.

  Vi snakkes.

  Mvh Bent

 2. Lars sier:

  Tusen takk for hilsen Bent!
  Har prøvd å følge litt med i bloggen din:
  http://bentolsen.blogspot.com/
  Du tar jo noen fantastiske bilder, og jeg kan ikke skjønne at det er mulig å gå lei! 🙂
  Skjønner at formen har vært litt laber, og da er det ikke så gøy å være langt hjemmefra…
  Siden sist har jeg kjøpt enda en kajakk, og er SÅ klar for feltarbeid. Problemet er jo isen. I Telemark er det is helt ut til Jomfruland. Det har vært skikkelig sol og smeltevær her i byen i dag, og masse snø har gått allerede. Regner med at det blir isfritt rundt klubbhuset rimelig kjapt.
  Jeg drar avgårde på bryllupsreise (en gang i året) på søndag, så det spørs vel om vi rekker noe før det. Regner med du trenger litt tid på å lande, og det er vel et par-tre bilder som skal sorteres… 🙂
  Er tilbake 15. mars, og da blir jeg hjemme en uke før jeg skal til Beitostølen en uke. Da MÅ vi i alle fall få til noe! Ellers er du hjerteliv velkommen i felt. Starter opp i/rett etter påske, og da blir det nok strekningen Portør-Langesund som skal først på plass. Kanskje vi kan jakte sammen på et spesielt motiv? Har veldig lyst på et bilde av en skarv som tørker vingene mot knallblå himmel. Nå har jeg jo zoom som takler det i alle fall, så nå må jeg bare finne en stake/merke med rett bakgrunn! 🙂
  Veldig hyggelig hvis du linker opp bloggen min fra din!
  Ønsker deg lykke til med motiver siste dagene, og godt tur hjem igjen!

 3. Helga sier:

  Litt bittert å ha reist vekk fra den beste vinteren i Norge på mange, mange år, altså..!

 4. Lars sier:

  hehe – du får klare deg med bildene! 🙂
  I Kristiansand har det vært opp mot 8-10 grader to dager på rad, og da forsvinner snøen fort…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.