Klatring og brød

Gjorde unna litt adm fra morgenen av, og så var det klart for klatring med Harald og Nilsi. Det var gøy!

Viste seg nemlig at formen var upåklagelig. Klatret helt opp mot all-time-high, og luktet på 7-! 😉

Etterpå var jeg så fornøyd at kontoret ble ryddet en del, og jeg kjøpte inn mat for helgen. Deretter ble det brødbaking, og i kveld serverte jeg kona ferskt brød med Hapå. Bakte tre store brød, så da har vi utover i uka.

Vi tar en relativt tidlig kveld for å komme oss fort i skiløypa i morgen. Regner med å være nede igjen til ca 12-13, og da er jo de fleste på vei ut… Blir spennende å se forholdene. Målet er Drivenes, og er forholdene ok blir det trening med John der på mandag ettermiddag tenker jeg.

Antall kommentarer i bloggen er stigende, og det er morsomt. Får også en del e-post. Det tar jo til tider tid, men så er det med på å skape blest rundt bøkene. Tror det summasummarum er noe som går i pluss! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.