Bilder fra Lindisfarne

I går ettermiddag og i dag formiddag har jeg jobbet med bildene jeg tok på Lindisfarne 2007. Ble ganske syk under det oppholdet, og har ikke gjort så mye med dem. Men, nå har jeg lagt ut 187 bilder på Flickr. Her er ett av dem:

20090220lindisfarne2_pano

En kan såvidt skimte øya til Cuthbert under en fantastisk solnedgang.

Men, aller først i dag la jeg ut februarbrevet til TMB på AnamCara. Etter tips på NPFs forum kjøpte jeg den nye padlefilmen fra «Eastern Horizon». Reklamefilmen ga mersmak… Har også inngått en avtale om kjøp av en Menai 18 til, så da har jeg to stk! Gleder meg til å ta bilde av disse på blankskurte svaberg. Den ene er i blå glitter med hvite stjerner, mens den andre er rød med hvite «bølger». Tror det blir veldig fotogent. Mulig jeg selger en av dem igjen etter sommeren, men vi får se. Virket som en konge kajakk de tre turene jeg hadde i den! Blir mer når feltarbeidet kommer i gang!

Har fått e-post fra Nome Kommune der de har sett teltforbudsbildet mitt i artikkelen fra Telemarkskanalen. De skal ta opp dette internt, men har ikke konkludert. Må si jeg er svært imponert over både fylket, fylkesmannen og kommunene jeg har vært i kontakt med så langt i Telemark! Dette blir gøy!

Kveld: Ettermiddagen gikk så altfor fort. Hørte litt lydbok, og jobbet litt med valgkomiteen til KKK. Så var det setting av pizzadeig, og en tur på postkontoret. Hentet bakevarer for Korsvei rett før 17, og så ble det utbaking/fiksing av pizza til litt over 18. Var på plass hos Bymisjonen litt over 19, og Korsvei begynte 20, og varte til 22. Dermed var egentlig denne fredagskvelden over. Nå skal jeg ta med meg lydboka under dyna, og så får jeg med meg siste 20 minuttene… 🙂 Noen lydbøker er bare altfor spennende!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.