Nytt telt og mye adm

I dag har jeg hentet pakke fra Hilleberg på postkontoret, og der lå blant annet teltet for sesongen 2009 – Allak:

20090219allak

Jeg har selvfølgelig den røde versjonen… 😉

Gjorde ferdig regnskapet for 2008 i dag tidlig, og var veldig lettet da jeg limte igjen konvolutten til regnskapsfører. Nå blir det spennende å se hva resultatet ble for 2008. Jeg har mistet helt oversikten, men har penger på konto. Må betale MVA i løpet av neste uke, så da får vi se. Skatt blir det nok også. Ser for meg at jeg har tjent mer enn 100.000 brutto i 2008, og det er første gangen siden 2004… Tror 2009 kan bli et bra år også, men det er viktig at det ikke tar helt av her…

Har også brukt en del tid på KKK, og har skrevet en side med redegjørelse ang. Nodeviga til årsmøtet. Denne er sendt ut til “godkjenning”, og jeg håper å få den avgårde i løpet av denne uken.

Trening med John i morgen er avlyst, og jeg får finne på noe på egenhånd. I dag har det vært veeeeldig innesittende.

Har også lagt ut noen nye bilder på Flickr:

LAV_7275 LAV_7258 LAV_7239 LAV_7274

Disse bildene ligger i to forskjellige album: Vinter i Trosbyfjorden/Langesund. Nå har jeg også samlet album i ett samlealbum: “Padleguide for Telemark”. Her ligger det allerede et noen hundre bilder, så Ingunn får snart nok å henge fingrene i! 🙂

Jeg har også prøvd å gjøre litt på “ferdplan/logg” til NPF, men har ikke kommet skikkelig i gang der enda. Har funnet en logg fra dykking, men det blir jo ganske stor forskjell til padling… Får se om jeg ikke kan være litt kreativ i løpet av kvelden.

Kveld: Nå har vi hatt møte i Sameiet, og det var hyggelig å treffe de vi bor sammen med! I lunsjen hentet jeg et nytt skrivebord (som egentlig er veldig gammelt), som skal inn på arbeidsrommet. Det fordrer litt rydding, og det blir ikke i kveld er jeg redd… Men, heldigvis kommer det også en dag i morgen (høyst sannsynlig!).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.