Ornitologi og vedhugst

I dag fortsatte vi med vedhugst, og jeg hadde to runder med 150-500mm linsen min. Det resulterte i noen småfuglbilder. Her er en dompap:

20090217fugl3

Tok en del bilder, og her er fire til. Her er både kjøttmeis og flaggspett, men de andre er jeg litt mer usikker på. Kanskje noen av dere har peil?

20090217fugl1

20090217fugl2

20090217fugl5

20090217fulg4

Dette er mine første fuglebilder med den nye linsa. De er tatt igjennom kjøkkenvinduet på hytta, og potensialet bør være adskillig større. Men, jeg er fornøyd med starten! 🙂 Særlig fornøyd med at dompappen dukket opp. Den så vi bare 3 ganger disse dagene.

Vedhaugen ble nesten 2 meter høy før vi avsluttet, og vi har tatt unna den delen det var greit å være to til!

På vei mot Årnes var jeg igjen oppom min bestemor på snart 93 år. Nok et hyggelig gjensyn! God middag og rolig kveld hos mine foreldre. Litt kryssord, og gjensyn med bildene fra i dag. I morgen er planen å komme avgårde veldig tidlig. Slik at jeg får fett morgenlys over Langøytangen fyr ved Langesund. Regner med å være der mellom 8.30 og 09.00.

Stikker også innom regnskapsføreren i Grimstad på veien. Etter litt utpakking, blir det oppladning til foredrag hos BUL. Det blir ganske likt som foredraget jeg holdt på Klimahuset forrige torsdag. Ser frem til å møte enda flere mennesker, og kanskje selge en bok eller to! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ornitologi og vedhugst

  1. Lars sier:

    Heisann! Mitt tips er ikke kjøttmeis, men blåmeis. Både bilde 2,3 og 4 er blåmeis. Det er forresten en hann-dompap du har tatt bilde av. Hunnen er ikke like fargesprakende med sin brunaktige farge. Forresten; Bildene var fine – tele er gøy!

  2. Lars sier:

    Tusen takk Lars!
    Jeg er ikke engang en hobby-ornitolog, og er helt med på at det er blåmeis!
    Det med ahnn av dompap kunne jeg! Synes jeg hadde flaks med bildet, og dette blir ikke siste gangen jeg drar frem telen…. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.