Arbeid med ved

Min far fikk to dager med kroppen min til vedhugst, og de blir tatt ut nå. I dag har vi samlet inn stokker han har lagt klare i skogen. Det ble noen hengerlass, men her er de på plass:

20090216ved

Faktisk fikk vi all veden på plass før lunsj, og kunne bruke ettermiddagen til å hugge opp. Her på bruket er det både elektrsike vedkutter og kløyver(!), så jeg er mest sliten i startknappfingeren… 🙂

Min mor har bursdag i dag, og jeg lagde en salat. Den falt i smak.

Blir nok en ganske rolig kveld. Har lagt inn to bilder her i bloggen, og har dessverre ikke fått tatt noen fuglebilder enda. Det har snødd i hele dag, så forholdene har ikke vært veldig optimale. Ser ut til at det blir sol på onsdag, så da satser jeg på gørrtidlig avreise onsdag morgen, slik at jeg kan få med meg soloppgangen ved Langøytangen fyr (nesten). Ser i alle fall ut som snøen blir liggende, så dette kan bli fotogent!

I morgen fortsetter vi med å dele stokker, og kløyve de som er tykke nok. Spørs vel om vi bli helt ferdig, men da har vi i alle fall tatt en skikkelig jafs. Det viktigste var egentlig å få alt inn til hytta, da mine foreldres bil ikke har hengerfeste.

Langtidsvarselet tyder på snø i alle fall en uke fremover, og jeg har veldig lyst til å være med til hytta neste lørdag. Ingunn skal oppover, og da kunne jeg optimalt sett fått bilde både av Flesa, Stråholmen og Jomfruland på en dag! Vi får se hvordan varselet er når det nærmer seg. Hvis alt dette kunne gå i boks denne uka, så har jeg egentlig et greit utvalg av vinterbilder fra Telemark. Skulle kanskje hatt noe fra Telemarkskanalen også, men det viktigste er å synliggjøre at padling er mulig hele året.

Senere: Nå har jeg endelig fått tatt tak i restene av regnskapet, og har summert diverse kassalapper et par timers tid… Får levere de til regnskapskontoret på vei hjem igjen. Da er det bare noen reiseregninger, og så skal alt være levert fra 2008!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.