Et fyr på veien

Det ble en lang kveld i går, og på veien svippet jeg innom Langøytangen fyr, og tok noen bilder. Her er det beste av dem:

20090216langoytangen

Er på hytta til mine foreldre med mobilt bredbånd, og tar en litt større jobb med bilder etterhvert.

Har hatt en god natts søvn, og en rolig morgen. Det er til og med blitt tid til barbering! Nå går tiden til Årnes og min bestemor, før jeg skal innom Juvente for å holde foredrag. De har samling på min gamle ungdomsskole (som det forøvrig ikke er noe igjen av – bortsett fra stedet). Gleder meg til å se igjen ungdommen. Ganske stort spenn i publikum. På fredag var det nok ingen under 70 (nesten)….

Hytta i Odalen er som snytt ut av et glansbilde. Her er massevis av kuldegrader, og snøen ligger dyp. Fuglene gikk helt amok under frokosten vår, og vi så til og med dompap! Skal prøve å ta noen bilder av dem etterhvert også. Et ekorn er også i området, så kanskje jeg kan få et bilde av det også. Vi får se.

Hovedhensikten er å lage litt ved mens jeg er her. Min far fikk bruke kroppen min to dager til vedhugst i bursdagsgave (man og tir). Så får vi se hvor mye ved det kommer ut av det! 🙂

På kvelden: Foredraget gikk kjempefint, og det var hele 130-140 stk tilstede. Dermed har jeg snakket til nærmere 250 mennesker denne uke. Det er virkelig spennende med så mange forskjellge typer folk. I dag var alle unge (15-19), mens på fredag var nesten alle over 70….

Før og etter opptredenen var jeg innom min bestemor. Etter en bedre middag på hytta, er jeg ganske klar for nattinatt allerede… Får vel holde meg våken litt til, men satser på en lang natt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.