Foredrag om Scott i Grimstad

I dag skal jeg holde opp igjen et foredrag fra slutten av november i fjor. Tittelen er “Gabriel Scotts forfatterskap sett fra kajakk“. Det skal bli moro med et gjensyn med Scott sine tekster.

Ellers har jeg samlet sammen og skrevet ut bilag til regnskapsføreren min i dag… Tror jeg leverer over 1500 sider, så han må jo bli helt matt. Dessuten blir det jo dyrt. Det er ikke spesielt lønnsomt med drøssevis av fakturaer på 313 kroner (en padleguide). Men, det er moro så lenge det sviver…

Før legging: Kjørte Ingunn til toget, og rakk innom regnskapsføreren i Grimstad før foredraget. Det kom nesten 50 stk, og det var jo veldig gøy! Tilbakemeldingene var gode også! Det var til og med ei i forsamlingen som hadde intervjuet Gabriel Scott i “Måkereiret”.

Hadde et kort besøk da jeg kom hjem, og så kjøpte jeg god middag. Litt sløving før “Nytt på nytt”, og nå tror jeg det er kvelden… Eg rimelig slapp. 3 foredrag på 3 dager tar på…

I morgen skal jeg sette sammen et foredrag om “Ekte Rus” til Juvente. Det skal holdes på Årnes søndag, og jeg tar utgangspunkt i ett jeg viste for noen år siden. Tror det skal gå helt greit. Før jeg drar oppover i morgen skal jeg ta noen bilder i domkirka. Ei venninne gifter seg 14.15. Planen er å kjøre mot østlandet på ettermiddag/kveld, og så ha en litt rolig morgen på søndag. Mulig foto-oppdrag før jeg skal holde foredraget på Runni Ungdomsskole kl 15.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.