Nytt foredrag

I dag skal jeg til det nye Klimahuset i Kristiansand for å holde foredrag. Alle er velkomne!

20090212klimahuset

Satte sammen godt over 100 bilder utover ettermiddagen, og lagdt hjemmelaget pizza til Ingunn og Herman. De trenger litt mat om dagen – de går voldsomt på ski. Mens jeg restituerer min noe lokale forkjølelse. Er litt misunnelig, men det er sikkert greit med noen rolige dager rent fysisk.

Jeg var ganske spent på hvordan det ville gå med foredraget. Da jeg ankom var det bare hun som hadde låst opp kl 18 som var kommet. Jeg rigget til, men allerede kvart på 7 var det over 10 stk. Jeg hadde vært fornøyd med det, men da klokka passerte 7 var vi omtrent 50 stk! Det var jo veldig koselig, og en del kjente jeg ikke har sett på en stund.

Drev på i godt over en time, men ingen klaget… Faktisk kom det en del spørsmål i etterkant. Det er heldigvis en del som er opptatt av de samme tingene som meg… Jammen bra at ikke alle verdier er døde…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Nytt foredrag

 1. det var en veldig stilig annonse med en fin-fin logo. hvem har laget den?

  Ingunn

 2. Lars sier:

  Det er et utrolig bra designbyrå her i byen: http://www.figuru.no! 😉

 3. Lars sier:

  Takk for inspirerende foredrag i kveld! Jeg er nyskjerrig på “kajakk-livet” og fristes til å prøve når våren har fått varmet opp vannet noen grader. Lysten blir i alle fall ikke mindre etter å ha sett dine bilder i kveld…
  Men så spørs det om en telemarking som trives best ved tyribålet langt til skogs, kan finne samme glede i friluftsliv ved sjøen?

 4. Lars sier:

  Heisann Lars!
  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
  Hvis du ikke finner roen ved sjøen, så har Agderfylkene mye fint innover i landet også. I 2006 lagde jeg en guide sammen med KOT til 10 innlandsvann/ruter. Denne kan du kjøpe her: http://www.padlegleder.no.

  Ogge er jo en skikkelig perle! 🙂

  Ønsker deg lykke til med kysten – jeg tror og håper at du ikke vil angre!
  Det skal også sies at Telemark har en flott kyst også – det er ikke bare innland og tyribål i skogen… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.