Billedsalg og forberedelser…

Til morgenen i dag har jeg solgt 4 bilder, blant annet dette:

20090211ryvingen

Jeg har også brukt noen av bildene fra Ryvingen i foredraget til i kveld. Blant annet dette panoramaet:

20090211ryv6pano

Selv om det er mest sommerbilder. Blant annet dette fra fjorårets tur ned Telemarkskanalen:

20090211hvile

Det er rart å legge merke til at folk er interessert i andre bilder enn jeg er. Bildet øverst i denne posten er ikke blant de jeg liker best fra Ryvingen, men smaken er jo forskjellig. Likevel er det noe objektivt i vurdering av bilder som jeg stadig grubler på. Fotografer jeg har jobbet med er skjønt enige om at en kan plukke ut et godt bilde. Hvis 10 fotografer får forelagt seg 100 bilder, så mente de at stort sett alle ville plukke ut det samme bildet som best. Dette undres jeg fortsatt på… Selv om jeg forstår mer av det i dag, enn jeg gjorde for 10 år siden.

Ellers går det i forefallende arbeid, og forberedelse til foredrag hos Tråkk i kveld.

Har blitt litt forkjølt, men føler energien er god. Tror derfor dette skal gå bra. Blir nok ingen skitur på meg i ettermiddag, så da blir det litt mer tid der også.

Rett før 18: Har satt sammen 90 bilder til i kveld, og tror det blir bra. Som jeg skrev i går er bildene satt sammen rundt “Bønn for naturLIVET“. Har du lyst på en titt, så ligger alle lysbildene på nett (obs: 11mb). Gleder meg til å møte nye mennesker, og håper jeg kan inspirere noen av dem! 🙂

Sent: Kom litt over 20 stk i et privat hjem! Veldig hyggelig gjeng denne TRÅKK her på Sørlandet! Etterpå ble det en del svært interessante samtaler. Det synes jeg alltid det blir etter sånne foredrag. 2 bøker fikk jeg også solgt, og så lå det bestilling på 3 stk til her hjemme. Etter at Telemarksguiden er ferdig kan jeg snart leve bare av boksalg! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Billedsalg og forberedelser…

  1. Helga sier:

    Ekspertene ser kanskje mer på fargekvalitet, proporsjonalitet osv. mens “vanlige” mennesker blir truffet av stemningen i et spesielt bilde, eller bildet minner dem om noe fint. Det kan være mange grunner til at man synes et bilde er bra, og personlig har ikke alltid kvaliteten så mye å si, men hvilke minner som følger med bildene 🙂

  2. Lars sier:

    Ja, det er noen “ekspertkvaliteter” som noen bilder har og andre ikke. Prøver å lese meg litt opp på det gylne snitt og sånn…
    Jeg er som deg – og synes stemningen er viktig blant annet.
    Minner er også viktig. I dag så jeg igjennom bildene fra hele 2008, og der var det en del av svigermor som gikk bort i juli. Merker tomrommet ekstra godt da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.