Til fjells

Da stikker jeg til fjells! Først i nærheten av Hovden, og så i Røldal. Har med kamera – og MASSE klær! Her er et bilde av kona fra en annen gang det var kaldt:

20090203ingunn

Morgenen ble litt annerledes etter at jeg fant ut at noen hadde sagt opp abonnentet mitt på Internett. Håper at det bare er Telenor som har surra, og at enten de eller Politiet finner ut av dette…

Til lunsj fikk jeg byttet batteri på bilen. Andre dag med Viking… Må bare innrømme at et medlemskap i Bilkollektivet rykker nærmere og nærmere. Jeg har brukt ganske mange timer siste måneden på den bilen… Men, satser på at den bringer oss greit opp i snøen nå!

Så har det blitt mest pakking i ettermiddag. De nærmeste dagene blir det også litt jobbing, så det blir en sekk med PC også. Så får vi se hva som kommer ut av det. Det er jo ikke nok med et bokprosjekt i 2009…

Tror det er nett dit vi skal, så det blir nok ikke helt stille!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Til fjells

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.