Rolig søndag

Dette har vært en skikkelig hviledag, mens snoen har blåst rundt hushjørnene.

Det betyr ikke at jeg har vært inne hele tiden. Var på plass i Eg kirke til kvekermøte kl. 11, og nå blir det dessverre lenge til neste gang. Ser av kalenderen at det minst blir 2 mnd til… Herlig sykkeltur frem og tilbake i lett snødryss. Prøvde både tova lue og toved votter. Skikkelig deilig!

Etterpå brukte jeg god tid med en bok under ullteppet. Utrolig deilig. Så ble det setting av bolledeig og “Max manus” på kino. Denne filmen var også bra, men ikke så bra som gårsdagens. Nå er det boller, og så skal jeg begynne litt med ordrer. Har kommet inn 5 bestillinger på padleguider i helgen, og det er jo bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.