Trening og forlagsmøte

I dag har jeg hatt nok en løpetur med John. I dag løp vi drøye 10 km, og mest i Baneheia.

Etterpå var det pakking av padleguider, henting av padlevotter og litt andre ærender. Så var Ingunn og jeg i vårt første møte med forlag. Det var mest for å bli kjent, både med det spesielle forlaget og bransjen generelt. Det var et veldig givende møte, og jeg lærte masse!

Etterpå laget jeg pizza, og vi har hatt en deilig og avslappende fredagskveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.