Aktivitet, aktivitet og aktivitet

20090130fedmeJeg er jo en stor tilhenger av fysisk aktivitet, selv om det som selger er jo piller. Vi vil jo så gjerne ha det så «greit og enkelt». Men, så går en jo glipp av utrolig mye flott. Både av naturopplevelser og menneskemøter. Ingen av disse delene får en i sofaen, selv om TVen kan gi inntrykk av det… De som tjener på dette er jo legemiddelindustrien. Snart er det en sykdom i seg selv å være menneske… Fedme rammer store deler av befolkningen, og her er det selvsagt kommet mye rart av piller (se bilde til høyre), mens det enkleste og billigste i stort sett alle tilfeller er fysisk aktivitet. I A-magasinet hadde de en artikkel om bipolaritet(?) der det nå var snakk om at 10-20% kunn ha denne lidelsen – og da selvsagt trenge medisin! Det firmat som fant opp Prozac har jo skutt gullfuglen… Jeg ønsker meg et samfunn der det å være mennesket IKKE er en sykdom, og der en setter livsførsel, sjel, kropp og psyke i sammenheng. Da må en opp av sofaen – og ut i naturen. Bruke kroppen – få fantastiske opplevelser. Tro meg – det er VERDT det!!! 😉
Ønsker med dette alle sammen en god helg!!! Kanskje en tur i skogen kunne friste? En sykkeltur? En tur i svømmehallen? Mulighetene er uendelige, og DU er UNIK!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.