Orge- og padledag

Begynte dagen hos NSB, og fikk nesten bestilt interrailen i mars før datasystemen knelte… Så var det lunsj med Harald før vi tok turen ut i kajakk:

20090129padling

Legg merke til den nye lua mi! Den er strikket på mål av Bånnsull her i Kristiansand, og er i ubehandlet ull med masse lanolin. Selvsagt måtte jeg prøve å rulle med den:

20090129ullrulle

Her er jeg i gang med noen høye støttetak for å få en mild overgang til selve rulla. Video følger nedenfor.

Dessverre er videoen ute av fokus, fordi jeg hadde glemt å stille over til autofokus etter å ha hatt kameraet på dekk. Verken Harald eller jeg er drevne i videoverdenen, men vi er dritgira på å lære… Dette var første dag på skolebenken, og den resulterte i ca 30 min tape, og en flott padletur! Her er rulla:

Klokka 19 var det møte hos NNV om rushtidsavgift. Var ikke på langt nær så folksomt som i går, men et ganske spennende foredrag. Gruppearbeid etterpå. Det er leit at ikke flere tar seg bryet med å fremme alternativer til dagens “bilfili”.

Alt i alt en kul dag! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Orge- og padledag

  1. Eivind M. sier:

    Jeg har også funnet frem det gamle videokameraet fra loftet og begynt å leke litt. Er moro å komponere levende bilder også, og ikke minst spennende å sette stemningen med musikk! Gleder meg til å få eksprimentert enda mer.

    Og gleder meg til å se flere videoer fra padleturer!

    (WordPress har forresten egen videofunksjonalitet, så du slipper å “dele” videoer offentlig på youtube med mindre du vil:))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.