Foredrag hos KOT Fjellsport

I dag har jeg brukt en del tid på å forberede kveldens foredrag hos KOT sin Fjellsportgruppe. De skal ha møte kl 18 på loftet hos Aage Johansen, og her er ett (av de 91) lysbildene jeg skal vise:

20090128svinor

Bildet er fra uthavnen Svinør i Lindesnes kommune.

Ellers har det blitt litt lesing i Gert Nygårshaugs bok innimellom. Fra 11 var jeg på løpetur med John. Turen gikk fra Spicheren til Odderøya. Her fikk vi prøvd oss i bakken opp fra fyret, og det var morsomt! Da vi var tilbake viste klokka 12,5 km på 1:36. Veldig gøy! Vi satser på en ny tur på fredag!

Nå skal jeg bare slappe av litt frem til foredraget, og etter det er ferdig skal jeg på filosoficafé med Henrik Syse.

Sen kveld: Foredraget hos KOT gikk bra tror jeg. Var opp mot 30 stk tilstede. Så var det et raskt sceneskifte til filosoficafé, og der var det litt andre forhold. Over 500 stk! Tror Syse var ganske overrasket over dette, men han holdt et forrykende show! Faglig dyktig og utrolig morsom – sånt må jo bare bli helmax! Etterpå var det spørsmål, og dette var en ganske lærd forsamling. Så igjen en del kjente, og det er jo også alltid hyggelig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Foredrag hos KOT Fjellsport

 1. Eivind M. sier:

  Henrik Syse er helt fantastisk inspirerende! Et forbilde på mange måter, spesielt som foredragsholder. Det er umulig å ikke bli trukket med i det han har å fortelle.

  Vi prøvde å få ham til Juventeskolen (i år også..), men han kunne ikke, dessverre..

 2. Lars sier:

  Ja, han var en stor retoriker – og bærer videre arven fra sin far på en god måte. Han hadde nesten ikke manus, og holdt på i over en time. Hadde en flott rød tråd gjennom det hele – og krydret med masse morsomme (og relevante) historier. Sjelden har rettsfilosofi og annen filosofi fremstått så interessant! 🙂
  Det hørtes ut som han dro rundt til steder det ikke var så mange også – så dere får bare prøve igjen. Nå kommer jo jeg i stedet! 🙂

 3. Eivind M. sier:

  Vi har hatt ham på et par-tre tidligere kurs, han var forlover(?) for daglig leder i Juvente, så vi har en bakvei inn 😉 Jeg har lest boka hans også, Veier tl et godt liv, og den var også å anbefale! Setter ting i perspektiv, iallefall for folk som meg som ikke har lest allverdens etikk og filosofi fra før. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.