Mimring om snøen…

I dag begynte jeg dagen med å sette sammen lysbilder til i morgen – hos KOT sin fjellsportgruppe. Men, det ble også tid til å ta inn bilder fra i går:

20090127idyll2

Her er noen flere bilder fra gårsdagens tur. Først et av John på toppen av Naspevarden:

20090127john

Så litt mer idyll – flott blå himmel over skogen:

20090127idyll

Tok også et panorama – dette er originalt på 13000×3000 pixler, og dermed kan en jo klippe bok skiløypa hvis den ikke ønskes med i bildet. Panoramaet er nesten 180 grader vidt:

20090127drivenespano

Så bar det ned i byen, og der traff jeg først Harald. Vi så nærmere på videokamera, vidvinkelforsats og vanntett hus. Han har hjulpet meg til å få ting til å passe sammen, og nå er vi nesten i mål. Etterpå traff vi Arne (bilkollektivet i Oslo, som også har startet opp i Kristiansand), og det var et veldig hyggelig gjensyn. Over 10 år siden sist! 🙂

Det var meningen å få kjøpt interrail-billetter i ettermiddag også, men systemene hos NSB var nede. Så det ble bomtur. Mulig jeg rekker et nytt forsøk i morgen.

Nå skal det klatres på Spicheren, og så blir det en ganske tidlig kveld. Ser det er kjørt opp løyper på nytt på Naspevarden, men tror ikke jeg tør ta en tur før det er blitt mer nysnø. Ser for meg at det er ganske slusha og isete der nå… Det blir vel heller en joggetur med John i morgen ser jeg for meg. Må også finpusse litt på bildene til i morgen – slik at alt går på skinner! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.