Nok en herlig skitur

Det ble ski sammen med John i dag, og vi gikk 21,7 km på 3,5 timer. En veldig flott tur, men litt mer bakglatt enn i går. Da vi avsluttet raste det litt snø fra trærne, så det beste føret er nok over. Her har vi en rast (foto: John):

20090126rast

Har tatt noen bilder selv også, men har ikke lagt de inn enda… Tracket i den nye klokka var endelig på plass, men da jeg fikk det inn i boksen viste det seg å være gårsdagens! Det er noe jeg ikke har skjønt her…

Etter turen tok jeg en tur til byen. Kjøpte litt mer ulltøy, og en HERLIG tovet ullue! Denne skal innpadles snarest! 🙂 Tror den funker til rulling også! Skikkelig tjukk, og med masse lanolin.

Deretter ble det bytting av CDer etter bursdagen. Nå har jeg Iver Kleive og Bodil Niska på spilleren!

Rakk også en koselig tekopp med Harald før jeg syklet hjem til god bok av Nygårdshaug. Tror jeg har lest denne før, men det er lenge før bokoman-prosjetet. Boken heter «Prost Gotvins geometri», og kom første gang ut i 1998.

Skal lese litt mer i den i kveld, er ferdig med første 100 sidene nå… Så får jeg prøve å jobbe litt med foredraget til onsdag i morgen tidlig! Skituren sitter godt i kroppen, og da er det deilig med en tidlig kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.