Din dødtid til døden…

Netcom har i disse dager en ganske dødfødt annonsekampanje. De vil vise at folk har mye “dødtid”, og at de heller burde jobbe på flyplassen, i taxien, på do(!) og egentlig hele døgnet… Her er en skjermdump fra nettsiden deres:

20090126netcom

Nå er det vel sånn at jo mer dødtid en har, jo lenger er det til døden? Hvis en skal være så effektiv som det Netcom legger opp til, så er vel mulighetene store for at dødtid blir til død ganske fort… Men, det er jo ganske mange som er uunnværlige på kirkegårdene rundt omkring…

I spørreundersøkelsen som bildet ovenfor er hentet fra, så må du blant annet oppgi antall dobesøk på en arbeidsdag… Vi får vel håpe at de fleste bedriftskulturer ikke inneholder bærbar jobbing mens en driter…

Jeg tror vel vi trenger MER, og ikke MINDRE dødtid om dagen… Hvor effektiv er det egentlig mulig å bli???

Tips til nettsted: www.m24.no

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.