Fantastisk skitur!

Selv om det ble sent i går kveld (dag tidlig), så var vi rimelig gira på ski i dag… Etter et par oppvasker og litt rydding dro vi til Drivenes ved Vennesla:

20090125bekk

20090125blaalys

20090125troll

Når det er sånne forhold – så går det som en drøm! Vi var ute i 3:20, og gikk 25,7 km. Max hastighet var over 39km/h, og jeg hadde snitt/max på 122/150. Dessverre ser det ikke ut som jeg har fått lagret tracket. Vet ikke helt hvorfor, men det dukket ikke opp på maskina.

Vel hjemme gikk vi i gang med mer rydding, og 22 stoler og 5 bord er levert. Dessuten har vi hjulpet til med bæring av 3 vaskemaskin er fra kjeller til garasje. To opp og en ned. Veldig deilig å kjenne at kroppen fungerer, og at den kan brukes til noe.

Det midterste bildet ovenfor er også sendt til MAF, så de kan få litt liv på hjemmesiden sin.

Håper de kjører opp i natt igjen. John er gira på skitur, så jeg plukker opp han klokka 09 i morgen tidlig, og så fortsetter vi på Nasbøvarden-siden. Har er det bare å utnytte forholdene. Har vi flaks blir dette liggende hele uka, og da er det slettes ikke umulig at det blir skiturer daglig…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.