Klart for party!

I dag har det gått mest i planlegging for kvelden. Har nå klart presentasjon av nesten 30 stk, og satt sammen nesten 60 lysbilder. De er også lagt ut på YouTube. Her er ett av bildene – min første sykkel:

20090124sykkel

Har lyst til å vise video også, men fikk den ikke inn i presentasjonen. Det gjør ikke så mye, fordi jeg kan jo vise den direkte… Har plukket ut videoen som NRK Sørlandet viste. Den er kort, og veldig instruktiv for det jeg driver med:

Reker står på menyen, og så blir det bilder før vi går løs på snacks og kaker. Det blir trangt i heimen i kveld, men det er jo bare hyggelige mennesker! 🙂

Sen natt (kl 02.12): Da er siste gjest gått, og det har vært en fantastisk fin kveld! Har ikke fått tatt ett eneste bilde, men dere får ta meg på mitt ord! 🙂 Etter den gode middagen ble det lysbilder, og så var det kaffe, te og kaker. MYE kaker… Veldig fint å se så mange gode venner samlet samtidig. Tusen hjertelig takk til alle sammen!!!

Til og med på NPF sitt forum har det vært en gratulasjonstråd

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.