Foto i Hilleberg-katalogen

I dag var jeg en snartur innom web-sidene til Hilleberg, og der fant jeg katalogen for 2009. Her har jeg jammen fått et bilde av Soulo på trykk:

20090123hilleberg

Ganske tungt vær her i dag, og hodet er litt uggent. Har fått lånt meg en prosjektor til i morgen, men må jo komme i gang med å få på plass bilder også… Avlyste joggingen med John, så da har jeg hele dagen. I ettermiddag blir det bæring av stoler og bord!

Rett før lunsj fikk jeg denne kreative hilsenen på e-post – veldig koselig:

20090123hilsen

Etter lunsj prøvde jeg å kurere hodepinen med litt stille meditasjon på sofaen. Gikk sånn halvveis, og kl 14 forsvant jeg ut i sludd og vind for å hente bilen. På veien postet jeg 20 padleguider til Lillesand, og var innom butikken Bånnsull. De driver og strikker/tover lue til meg! Den skal jeg hente i neste uke – og da skal jeg også benytte meg av salget de har på ubehandlet ull.

Etter å ha hentet bilen fant jeg en bursdagsgave i postkassa. Det var skihistorien i Norge, og den virket veldig spennende! Tusen takk Morten!

Så var det klart for bæring. Som kjent er «en dag uten bæring, en dag uten læring». I dag var det 22 stoler og 5 bord som skulle hentes. Håvard hjalp meg, og vi fikk alt med på en tur i Sharanen. Nå må det bare settes på plass i løpet av kvelden, men det tror jeg er en ganske smal sak. Vi blir 31 til bords i morgen. Reker skal hentes før 16, og ellers er det ikke allverdens som må kjøpes inn. Vi tar en skikkelig handletur fra morgenen av tenker jeg!

Nå er jeg i gang med lysbildene til i morgen. Er litt på hæla der – fordi jeg skulle jo gjort det ferdig i dag. Regner med at det blir litt tid til dete i morgen også. Dessuten er jo kvelden enda ung! 🙂

Sent: Har kommet godt i gang med lysbildene, og har nå 40 stk inne. Regner med at det er godt over halvveis. Det får jo være grenser… 🙂 Vi er nå nede i 30 til bords, og jeg tror det skal gå helt greit å få plassert folk! Har vært litt tricky å plassere langs bordene, men tror vi er stort sett i havn nå. Etter «Nytt på nytt» tok vi en tidlig kveld begge to – en blir trøtt av sånn gråvær gitt! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

7 svar til Foto i Hilleberg-katalogen

 1. Eivind M. sier:

  Så stilig blomst 🙂

 2. Lars sier:

  Ja, jeg har venner med de utroligste kapabiliteter… 🙂

 3. Noe nytt med samarbeidet med Hilleberg Lars? Kommer det noe til lager i løpet av våren? Flott at du likte blomsten, du er jo som en sol 🙂

 4. Lars sier:

  Jobber fremdeles med å få kontakt med dem «over there». Var helt tilfeldig at jeg kom over katalogen, og det tyder jo i alle fall på at de har fått noen bilder… 🙂

 5. Så bra, da håper vi det kommer et lass med telt i løpet av våren 🙂 Ha en fantastisk kommende helg..

 6. Helga sier:

  Gratulerer meg dagen til deg også! Litt på etterskudd, siden jeg ikke så du hadde bursdag før nå, men likevel..!

 7. Lars sier:

  Men, en bursdagshilsen fra ei som har bursdag i dag varmer godt! Tusen takk!
  Bjørn: Der var du på plass med Avatar – knallbra!
  (For de som lurer på hvordan en får bilder knyttet til kommentarene på denne siden: Registrer deg her: http://en.gravatar.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.