40 år – nå begynner det! :)

I dag har jeg vært tilstede i denne verden i 40 år. Det kjennes litt rart – da jeg alltid har sett på 40-åringer som ganske gamle. Føler meg slettes ikke gammel, og startet dagen med pannekaker og padletur:

20090122lars

Harald stilte sporty opp på tur i dag morges – til tross for regn i luften, og ganske så grått vær:

20090122harald

Brukte turen til litt «jobb» også – testet ut noen nye padlehansker fra Reed. De er veldig tynne, åpne i håndflaten, og med andekonstruksjon (slik at det går fortere å padle med hendene):

20090122inni

20090122utenpaa

Det var vel noen varegrader i dag, og opp mott 5-6m/s vind. Da det var som sterkest vind og bølgene gjorde hanskene våte ofte – da var det for kaldt. Hanskene burde vært litt ekstra isolert ovenpå (under logoen). Der går det jo litt blodårer og sener. Ellers fungerte de utmerket. Det var fullt mulig å ta bilde med hanskene på – så tynne var de! 🙂

Etterpå var jeg innom fiskebrygge for å bestille reker til lørdag, og spanderte på meg en god lunsj på Bymisjonen etterpå. Nå er det en liten pause, før vi begynner forberedelsene til familiefeiring i kveld.

Kveld: Vel hjemme var jeg innom en hjemmesiden med noen jordomseilere jeg fikk på kino her om kvelden: www.silene.no. Den må jeg se om jeg ikke kan få se litt nærmere på. Å seile jorda rundt er litt av et prosjekt!

Etterpå var jeg på posten, og der ventet en Garmin Forerunner 305. Skal prøve den ut under løpeturen med John i morgen. Da skal vi løpet litt rundt i Kristiansand! 🙂

Klokka 17 var det klart for bursdagsmiddag. Båtstekte poteter – bakt, med indrefilet oppå. På hver skive litt hvitløkssmør. Dessuten deilig salat. Yummi!

Etter selskapet hadde forlatt åstedet fikk jeg lest meg litt opp på klokka. Tror jeg skal kunne bruke den i morgen.

Nå er det bare litt rengjøring på programmet, og så satser jeg på en ganske tidlig kveld. Er en del som burde vært ordnet i morgen – så det ikke blir for mye pes på lørdag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til 40 år – nå begynner det! :)

 1. Hei Lars,

  Takk for rosende omtale for de over 40. Ref: – da jeg alltid har sett på 40-åringer som ganske gamle. Hipp – Hipp – Hipp – Hurra 🙂

 2. Lars sier:

  hehe – når blir du 40?
  Takk for hilsen! 🙂

 3. gorida sier:

  herlighet, fire og null ved siden av hverandre. grattis 😀

 4. Lars Verket sier:

  Tusen takk gorida! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.