Rolig søndag

Hadde en rolig morgen under ullpleddet med lydbok. Så var det kvekermøte kl 11, og det er alltid spennende.

Etterpå ble det litt mer avis/lydbok, før vi havnet på Spicheren. Etter en god klatreøkt svømte jeg 1000m i bassenget. Nå blir det en rolig kveld med litt pakking. Jeg tar toget til Oslo i morgen tidlig – 0910.

Denne uke blir det mye feiring – blir 40 på torsdag.

Tirsdag blir det feiring med mine bestemødre, torsdag med familie her i Kristiansand og på lørdag med masse gode venner!

Sent: Har gjort et nytt forsøk på å bli medlem av norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Utrolig mye skjemaer og papirer. Denne gangen har jeg lagt ved bøkene, og gjort det jeg fikk beskjed om å gjøre om igjen forrige gang. Håper dette nå går i orden før søknadsfristen i september… Jeg mener helt klart selv at jeg kvalifiserer til medlemskap nå.

Har også solgt to padleguider i kveld, og er nesten ferdig med å pakke! Ikke mye som skal med på denne svippturen til Oslo.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.