Jakten på lys

Etter en lang natt gikk jeg løs på artikkelen “Jakten på lys” på adrenaline.no. Den er nå ferdigstillet, og inneholder nesten 10 gallerier fra de siste to månedene. Her er ett av bildene:

20090117lys

Har også lagt ut over 200 bilder på Flickr: Gamle bilder 1-2 og Gamle bilder 3. Dette er en samling av bilder fra 2001 -2003. Har tagget dem, men de er litt usorterte. Ser jo at jeg har utviklet meg som fotograf både teknisk og tematisk siden dengang…

Vi fortsetter vegetar-tendensen til middag, og kjører pannekaker! 🙂 I går ble vi veldig inspirert av bloggen til Liv-Karin, og hadde vegetarpizza. Får forske videre utover vinteren. Det er ganske fantastisk å tenke på at kjøttproduksjonen slipper ut like mye CO2 som verdens samlede biltrafikk… Tenk om alle kunne spist litt mindre kjøtt?

I kveld er det KOLON-premiere. Den har jeg overvært de siste 20-årene, så det blir morsomt! Etterpå er vi invitert til Håvard og Siw. Været utenfor har ikke mye med lys å gjøre. Det blåser og sludder, og er veldig godt under pleddet! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Jakten på lys

 1. Helga sier:

  Hørte rykter om at Kolon-forestillingen skal være veldig bra? Ellers er jeg enig med dette om kjøtt. Hvis alle hadde spist kjøtt to ganger i uka, istedenfor syv, ville nok masseproduksjonen gått kraftig ned!

 2. Lars sier:

  Ja, det var helt fantastisk Helga!
  Eivind var også veldig god etterpå!
  Har du noen link der man sammenligner dette med kjøttproduksjon og biltrafikk. Mener jeg har lest et sted at kjøttproduksjon og biltraffik slipper ut like mye CO2. Det er jo et skremmende perspektiv…
  Hvorfor finnes det ikke noe “opplysningskontor for vegetarmat”? Det er jo bare kjøtt, fjærfe og meierier som får penger til opplysning…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.