Litt av hvert…

Begynte dagen med et besøk fra Fædrelandsvennen. De hadde også fått med seg at jeg nærmer meg 40, og det har visst allmennhetens interesse. Så har jeg lagt ut flere bilder på Flickr, og i dag er det bilder fra Korsveifestivalen 2007 som har blitt gjort tilgjengelig der. Her er noen eksempler:

LAV_1968 LAV_2793 LAV_2761 LAV_2636 LAV_1983

Alle bildene fra Korsvei 2007 er fra før lagt ut her: korsvei.peregrinus.no

Etterpå kom jeg i gang med «Jakten på lys», og er snart ferdig med den artikkelen. Skal gå løs på bilder senere i kveld.

Innimellom hørte jeg litt mer på «Storulvsyndromet» av Thomas Hylland Eriksen. Boka er god, selv om jeg har litt fordommer mot forfatteren. Synes han bærer preg av å berøre masse med en harelabb, men nå synes jeg han går dypere. Dermed er fordommene nesten borte! Han har mange gode poenger i boka, og alt er behandlet med humor og snert. Glød har han jo masse av. Prøvde å sette iPoden på økt hastighet, men det var ikke mulig. Han leser fort nok på standard… 🙂

I kveld skulle vi klatre, men tar det med ro. Jeg trente jo 3 timer i går, så det er ikke noe stort tap. Har satt deig til focaccia, og mulig det blir demonstrasjon senere i kveld.

Senere: Da jeg kom ned i byen, viste det seg at demoen hadde vært for 2 timer siden…. Den hadde visst vært kraftfull og rolig. Blir spennende å se avisene i morgen. Derfor gikk jeg i stedet en tur ned i Nodeviga for å sjekke isforholdene. Deretter har jeg lagt ut flere bilder på Flickr, og har nå over 3000 stk! Boka til Hylland Eriksen er jeg også snart ferdig med – tar resten på senga. God natt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.