Passert 1000!

I dag – 10. januar – passerte jeg 1000 solgte eksemplarer av “Padleguide for Aust-Agder“. Dermed er halve opplaget solgt, og det har fremdeles ikke gått 2 mnd siden den kom… Detter er jeg veldig fornøyd med (bildet er fra en rulleøkt i fjor vinter):

20090110

I dag starte vi dagen med klatring på Spicheren, og etterpå gikk jeg en drøy time i motbakke på mølla. Utrolig deilig med boblebad etterpå, og ganske mør i ettermiddag. Etter middag pakket jeg ned 7 padleguider og en t-skjorte. Skulle tror det var julaften rett rundt hjørnet fortsatt. Selv om det har vært ganske rolig fra butikkene!

I kveld er det keltisk messe i Eg kirke kl 20, og det gleder jeg meg til. Tar en forfriskende sykkeltur i regnet og vinden, og så skal jeg lage hvitløksbrød når jeg kommer hjem igjen. Og en god og varm tekopp! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Passert 1000!

  1. Birger sier:

    Grattis med 1000 solgte, det er jo kanonbra………

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.